eileen gray bijzettafel

EILEEN GRAY BIJZETTAFEL: MODERN EN STIJLVOL

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en moderne bijzettafel, dan is de Eileen Gray bijzettafel zeker het overwegen waard. Vernoemd naar de beroemde Ierse ontwerpster en architect, Eileen Gray, is deze tafel een iconisch meubelstuk dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft verworven. In deze blogpost gaan we dieper in op de details van de Eileen Gray bijzettafel en waarom dit stuk een aanwinst is voor elk modern interieur.

DE EILEEN GRAY BIJZETTAFEL IN DETAIL

De Eileen Gray bijzettafel is een stijlvol meubelstuk dat bekendstaat om zijn unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking. De tafel bestaat uit een verchroomd stalen frame en een glazen blad. Het frame is in hoogte verstelbaar, waardoor de tafel geschikt is voor verschillende toepassingen en situaties. Dit maakt de Eileen Gray bijzettafel niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook functioneel en veelzijdig.

DE GESCHIEDENIS VAN DE EILEEN GRAY BIJZETTAFEL

De Eileen Gray bijzettafel is ontworpen in 1927 door de Ierse ontwerpster en architect Eileen Gray. Gray was een van de belangrijkste ontwerpsters van haar tijd en wordt beschouwd als een pionier op het gebied van modernistisch design. Gray’s werk is geïnspireerd door de art deco-stijl en haar ontwerpen zijn altijd esthetisch verantwoord en van hoge kwaliteit. De Eileen Gray bijzettafel is een van haar meest iconische ontwerpen en wordt nog steeds geproduceerd door verschillende meubelfabrikanten wereldwijd.

WAAROM DE EILEEN GRAY BIJZETTAFEL EEN AANWINST IS VOOR JE INTERIEUR

De Eileen Gray bijzettafel is niet alleen een stijlvol meubelstuk, maar ook een praktische en functionele toevoeging aan elk modern interieur. Het minimalistische ontwerp maakt de tafel gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken en het glazen blad zorgt voor een gevoel van ruimte en licht in de kamer. Bovendien is de tafel in hoogte verstelbaar, waardoor hij geschikt is voor verschillende toepassingen en situaties. Of je hem nu gebruikt als salontafel, bijzettafel of zelfs als nachtkastje, de Eileen Gray bijzettafel is een veelzijdig meubelstuk dat zich aanpast aan jouw specifieke behoeften en wensen.

FAQ:

1. Is de Eileen Gray bijzettafel duurzaam?

Ja, de Eileen Gray bijzettafel is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Het verchroomde stalen frame is robuust en stevig en het glazen blad is van gehard glas, wat betekent dat het niet snel zal breken of krassen.

2. Hoe onderhoud ik de Eileen Gray bijzettafel?

De Eileen Gray bijzettafel is gemakkelijk te onderhouden. Maak de tafel regelmatig schoon met een vochtige doek en droog af met een zachte doek om strepen te voorkomen. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en harde borstels die het glazen blad kunnen krassen.

3. Kan de Eileen Gray bijzettafel worden gebruikt als salontafel?

Ja, de Eileen Gray bijzettafel is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder als salontafel. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de tafel relatief klein is, dus het kan beter werken in een kleinere ruimte of als onderdeel van een groep bijzettafels in plaats van als de enige salontafel in een grotere ruimte.

4. Wat zijn de afmetingen van de Eileen Gray bijzettafel?

De Eileen Gray bijzettafel heeft een diameter van 51 centimeter en is in hoogte verstelbaar van 60 tot 100 centimeter.

5. Waar kan ik de Eileen Gray bijzettafel kopen?

De Eileen Gray bijzettafel is verkrijgbaar bij verschillende meubelwinkels en online meubelshops. Zorg ervoor dat u koopt bij een gerenommeerde verkoper om ervoor te zorgen dat u een origineel en hoogwaardig product krijgt.

CONCLUSIE

De Eileen Gray bijzettafel is een stijlvol meubelstuk dat niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook functioneel en veelzijdig. Het minimalistische ontwerp en de hoogwaardige materialen maken dit meubelstuk een aanwinst voor elk modern interieur. Of je hem nu gebruikt als bijzettafel, nachtkastje of zelfs als salontafel, de Eileen Gray bijzettafel past zich aan aan jouw specifieke behoeften en wensen. Koop de Eileen Gray bijzettafel vandaag nog en voeg een vleugje modern design toe aan jouw thuis!