Jura E8 Piano Black: Review, kenmerken en productspecificaties

Ben je op zoek naar een nieuwe espressomachine? Dan is de Jura E8 Piano Black misschien wel de perfecte optie voor jou. Deze espressomachine is een van de bestverkochte Jura-modellen en heeft vele functies die ervoor zorgen dat je keer op keer kunt genieten van de perfecte kop koffie. In deze review bespreken we alle kenmerken en productspecificaties van de Jura E8 Piano Black, zodat je kunt beslissen of deze espressomachine de investering waard is.

Kenmerken

De Jura E8 Piano Black heeft een elegant en stijlvol ontwerp. Met zijn zwarte kleur past deze espressomachine in elk interieur. Naast het esthetische ontwerp heeft de Jura E8 Piano Black nog vele andere kenmerken die het een uitstekende espressomachine maken.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Jura E8 Piano Black is de Pulse Extraction Process (P.E.P.®). Deze technologie optimaliseert de extractietijd en garandeert de beste aroma’s voor elke kop koffie. Het zorgt er ook voor dat er meer smaakstoffen worden geëxtraheerd, waardoor de koffie intenser en voller van smaak is.

Een andere geweldige functie van de Jura E8 Piano Black is het Intelligent Water System (I.W.S.®). Deze technologie detecteert automatisch de aanwezigheid van het waterfilter en past de instellingen van de machine hierop aan. Het zorgt er ook voor dat je altijd kunt genieten van de beste kwaliteit koffie door het water te filteren voordat het door de machine gaat.

Naast deze functies heeft de Jura E8 Piano Black ook een groot aantal programmeerbare opties. Met de One-Touch-functie kun je gemakkelijk een espresso, koffie, cappuccino of latte macchiato bereiden. De machine slaat je voorkeursinstellingen op, zodat je de perfecte kop koffie kunt zetten zonder de instellingen elke keer opnieuw in te hoeven stellen.

Productspecificaties

Als je de Jura E8 Piano Black overweegt, zijn de productspecificaties net zo belangrijk als de kenmerken. Hieronder vind je een lijst van de belangrijkste productspecificaties van deze espressomachine:

 • Afmetingen (B x H x D): 28 x 35,1 x 43,9 cm
 • Inhoud waterreservoir: 1,9 liter
 • Capaciteit bonenreservoir: 280 gram
 • Capaciteit residubak: 16 porties
 • Gewicht: 9,8 kg
 • Vermogen: 1450 watt
 • Aantal voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten: 12

De Jura E8 Piano Black heeft ook een TFT-kleurendisplay en een energiebesparende modus. De machine is gemakkelijk schoon te maken dankzij de volledig afneembare zetgroep en de automatische reinigingscyclus.

Voordelen

De Jura E8 Piano Black heeft vele voordelen ten opzichte van andere espressomachines op de markt. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

 • Pulse Extraction Process (P.E.P.®) voor de beste aroma’s en smaakstoffen.
 • Intelligent Water System (I.W.S.®) voor de beste kwaliteit koffie.
 • Programmeerbare opties en One-Touch-functie voor gemakkelijke bereiding van koffiespecialiteiten.
 • TFT-kleurendisplay en energiebesparende modus voor een optimale gebruikerservaring.
 • Volledig afneembare zetgroep en automatische reinigingscyclus voor gemakkelijk onderhoud en schoonmaak.

FAQ’s

Wat is het gewicht van de Jura E8 Piano Black?

Het gewicht van de Jura E8 Piano Black is 9,8 kg.

Hoeveel voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten heeft de Jura E8 Piano Black?

De Jura E8 Piano Black heeft 12 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten.

Is de Jura E8 Piano Black gemakkelijk schoon te maken?

Ja, de Jura E8 Piano Black is gemakkelijk schoon te maken dankzij de volledig afneembare zetgroep en de automatische reinigingscyclus.

Wat is de capaciteit van het bonenreservoir van de Jura E8 Piano Black?

Het bonenreservoir van de Jura E8 Piano Black heeft een capaciteit van 280 gram.

Welke technologie heeft de Jura E8 Piano Black voor het optimaliseren van de extractietijd?

De Jura E8 Piano Black heeft de Pulse Extraction Process (P.E.P.®) technologie voor het optimaliseren van de extractietijd.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een espressomachine van hoge kwaliteit, dan is de Jura E8 Piano Black zeker het overwegen waard. Met zijn vele kenmerken en programmeerbare opties, kun je keer op keer genieten van de perfecte kop koffie. Bovendien is de machine gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. Bestel de Jura E8 Piano Black vandaag nog en ontdek zelf waarom dit een van de bestverkochte espressomachines is!